Hoe kunt u ons helpen

Wilt u “Kunst voor weeskinderen Bali” steunen dan kunt u dat op verschillende manieren doen:

  • U kunt een (jaarlijkse) donatie storten op rekeningnummer NL87INGB 075 68 77 911 t.n.v. J.B.M. Harmsen onder vermelding van Straat- en Weeskinderen Bali.
  • U kunt naar aanbod schilderijen gaan. Ziet  u een schilderij dat u mooi vindt neem dan telefonisch contact met mij op om een afspraak te maken.
    De opbrengst komt geheel ten goede van het weeshuis!
  • U kunt als particulier, bedrijf, vereniging of school een project opstarten.  Ik heb een lijst van benodigdheden voor zowel het weeshuis als het ouderenhuis en dat varieert van vervanging van een LKB bus tot reparatie van verouderde  computers, nieuwe matrassen of nieuwe kleding. Er zit dus altijd een leuk project voor u bij dus neem contact met me op!
  • U kunt meedoen aan een project dat ik op deze site vermeld. Na het behalen van het resultaat maak ik hiervan melding op mijn website.
  • Misschien heeft u zelf een goed idee, laat mij dat dan a.u.b. weten.


Voorbeeld project:

Dit jaar heeft het pupillenteam van Sportclub Lochem een sponsorloop georganiseerd met als doel een dagje uit voor de weeskinderen op Bali. De opbrenst was € 495,- waarvan we samen met de kinderen een dag naar een warmwaterbron  zijn geweest. Aansluitend een heerlijke maaltijd in de plaatselijke Warung genoten en met als toetje een lekker ijsje. Voor ons eigenlijk heel gewoon maar voor de weeskinderen een unieke en onvergetelijke ervaring.